За нас

Оценете
(3 гласа)
реклама в интернет

 

 

 

Кои сме ние?

Ние сме хора, да хора, точно като теб. 

Ако разгледаш сайта, ще видиш различни обяви на потребители. Всеки с различен продукт или услуга. Всички обяви са за хората, за бизнеса им, за нуждите им. Ще прочетеш, че едни продават, други купуват, а някой подаряват. Правят го в Българи, Германия и UK. Ако надникнеш в екипа ни, ще видиш ентусиазирани и енергични хора, които всеки ден работят усилено, за да могат още по-добре да отговорят на твоите потребности.

За кого е този сайт?

Сайта е за теб, за твоя бизнес, за твоите покупки, за твоите продажби. 

Сайта е насочен към предприемчивите и креативни посетители, които стартират или развиват своя бизнес. Ние разбираме колко е важно да можеш да рекламираш своя бизнес Бързо, Лесно и Удобно, при това на достъпна цена.

Нашата мисия:

„Ние рекламираме теб“

Създадохме платформа, която ти дава голям избор, как, къде, кога, колко, на кого и на какво цена, да позиционираш продукта или услугата си. Ние знаем, че е задължително да рекламираш своя бизнес, за това ти предоставяме възможност да го правиш 7/24, дори и без разходи в интернет. Защото днес всеки е в „Нета“, чрез телефон, таблет или компютър.

Как го правим?

С грижа за теб, с Google и Bing, малко  фантазия и поглед в бъдещето. 

В Рromotiram.eu се грижим заедно (ние и ти) да сме на първо страница в Google и Bing, защото нас ни вълнува къде е твоя бизнес. Използвахме малко фантазия и се опитахме да надникнем в бъдещето и се попитахме: – Може ли……. Човек да рекламира, Бързо, Лесно и Удобно? Да публикува видео обява? Да посочи точния си адрес в Google картата? Да остави линка към сайта си? Оказа се, че може. И сега е твои ред – не спирай да рекламираш, да продаваш и да развиваш своя бизнес.

Защо го правим?

За да се развиваме заедно с теб!

Бизнесът ти е създаден с труд, любов, мечти и вдъхновение. Защото искаме да ти помогнем да увеличиш своите клиенти и продажби, да изградиш бизнес, който работи за теб. За да можеш да се информираш и намираш лесно най-изгодните за теб предложения.

Как го подредихме?

В категории, подкатегории, по градове и държави.

Продуктовите категории се развиват и обогатяват постоянно според нуждите на потребители, като целта е предоставяне на все по-богат набор от възможности. Категориите и подкатегориите ти дават възможност да достигнеш бързо до конкретна стока или услуга, като пестиш време и същевременно пред теб има разнообразна и полезна информация. Поставихме си за цел да предизвикаме твоята креативност и търговския ти темперамент, чрез интернет пространството. Тук в нашия сайт www.promotiram.eu ти спокойно можеш да предлагаш, промотираш, търсиш и намираш, Бързо Лесно и Удобно, партньори, клиенти, стоки, услуги, идеи и да се забавляваш.

 
Още в тази категория: « Често задавани въпроси

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация, прочетете