Често задавани въпроси

Оценете
(2 гласа)

1.Как да се регистрирам в Рromotiram.eu?

Регистрацията в сайта е лесна и бърза. Кликнете на бутона "Регистрация", попълнете полетата, сложете отметка на "Правила за ползване". Ще получиш имейл за потвърждение с линк, кликни върху него, за да активираш регистрацията си. Ако тази връзка не е активна, копирай адреса и го постави в адресната лента на браузъра.

 

2. Как  публикувам обява?

За дa публикуваш обява, трябва да си регистриран потребител в сайта. Влез в профила си и кликни върху "Добави обява". Попълни полетата, добави линк и снимки, слез най-долу и натисни "Публикувай". Готово вече имаш безплатна обява. На имейла си ще получиш съобщение за потвърджение,че обявата ти е публикувана.

 

3. Колко време е активна обявата ми?


Обявата е активна 30дни. След това ще получих имейл за подновяване.

 

4. Как подновя обявата си?

 

5. Как да продавам повече?

 

За да се отличава твоята обява можеш да използваш една от "Промо опциите".                    Създадохме 6 различни възможности за теб.

 

"Промо опциите в начална страница"

                                                 

 mega 1          premium 1          vip 1

 

 

"Промо опциите в категория"

 

 o fon ok          o ram ok          vip kat ok

Бързи въпроси и отговори

1. Добавянето на обяви е БЕЗПЛАТНО. Не дължите такси и комисионни за продажба.

2. Продължителността на безплатните обявите е 60 дни.

3. Частните лица нямат лимит за безплатни обяви.

4. Бизнес потребителите нямат лимит за безплатни обяви.

5. Може да добавяте обяви само от един потребителски профил.

6. Правила за публикуване на безплатни обяви:

6.1. Администраторите имат право да премахват и връщат за редакция обяви, ако нарушават някое от следните правила:

6.2. Частни обяви са обяви с лично направени снимки, за продажба или размяна на лични вещи.

6.3. Бизнес обяви са обяви от представители на фирми, онлайн магазини или лица, развиващи търговска дейност в сайта.

6.4. Език – Задължително обявата трябва да е на български език, на кирилица. Позволява се използването на латиница за (обяви) изписването на чуждестранни марки.

6.5. Кратки обяви – Не се допускат кратки и неясни обяви.

6.6. Дублирани обяви – Може да публикувате само една обява за един артикул. Ако разполагате с различни размери и цветове от даден артикул, моля, добавете ги в една безплатна обява.

6.7. Категории – Може да добавите обявата само в една категория. Обявата трябва да бъде поставена в съответната категория, която най-добре описва предлаганата стока или услуга.

6.8. Снимки – Трябва да бъдат свързани с предлаганата стока или услуга. В Частни обяви не се позволява да се използват снимки, свалени от интернет пространството. Tе могат да служат само като допълнение към лично направените снимки. Всеки потребител носи отговорност за публикуваните от него снимки в обявата. Забранено е да се публикуват снимки, върху които са изписани линкове на интернет сайтове. Ако снимките имат воден знак те ще бъдат премахвани от страна на администратора. Ако имате проблеми при качването на снимките това може да се дължи на размера на снимката. Можете да намалите размера на снимката и да пробвате пак.

6.9. Обяви с рекламна цел – Позволяват се единствено обяви за конкретни стоки и услуги. Използването на обяви за чисто маркетингови цели е забранено.

6.10. Афилиейт маркетинг програми - забранено е публикуването на обяви за работа през интернет, както и всякакви видове мрежов маркетинг.

6.11. Авторски права – не е позволено копирането на текста и снимките на чужди обяви.

6.12.Нереалистични оферти - Обявите с некоректно посочена цена, с цел промотиране на артикула, ще бъдат премахвани.

6.13. Обяви с линкови връзки към външен сайт са позволени само ако линка е в специално обособеното затова място при публикуване на обявата. Обяви с линкови връзки, e-mail адреси и телефонни номера в описанието ще бъдат редактирани от страна на Администраторите.

Още в тази категория: « Общи условия За нас »

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". За повече информация, прочетете